Monday, 5 November 2012

SEMESTER AKHIR

ASSLAMUaLAIKUM dan selamat sejahtera

Tak lama lagi kami akan menduduki peperisaan akhir semester. InsyaALLAh dengan titik keringat dan usaha yang telah dibuat,,dapat membuahkan hasil yang baik,,insyaALLAH,,,

macam-macam hal sudah dilalui dan ditempuhi,,,fuhh bukan senang untuk senang...

"bersusah-susah dahulu bersenang-senang kemudian"

ungkapan yang memang sentiasa di ucap oleh bibir yang telah melalui perkara  sedemikian. hurmmm so dengar la kata2 orang yang terlebih dahulu sebelum kamu,,,,dengar yang baik2 je la,,,,jagan duk ikut yang bukan-bukan.

paper yang akan aku hadapi ada 5, apa tu ?

a) law and planning practice
b) social  aspect in planning
c) urban land economics
d) demography
e) planning utility and infrastructure

 English communication 3 test dah lepas,,,baru je kelmarin,,,syukur boleh la,,,,

la nei akan tumpu pada 5 paper di atas,,,nak collect note2 yang tah mana tak nampak rupe!!
hope pada rakan2 lain juga  akan buat yang terbaik untuk exam akan datang nei,,,,tak lama dah 2 minggu dari la,,,

tapi sedih pula rasa ye sebab tak lama dah nak habis ngaji kat poli jutra nei n duduk cini,,,sebab lepas nei kompem2 balik kampung masing2 n buat agenda masing2,,,,lebih bersama dengan family masing2 pula,,,,,jiran2 aku pon dah banyaqk balik wahh best,,,,lepas nei tak nampak hampa dah,,,teruskan usaha anda,,,huhu....


kepada guys saya mohon maaf jika ada tersalah  kata terkasar  bahasa terlebih gurau,,,mohon diampon,,,,saya mohon mintak halal jika termakan duit hampa kalau saya tak sedar,,,tapi saya ingat2 tak de duit hampa saya makan,,,ape2 je lah,,,kepada pensyarah mohon halal rezeki terima kasih manage my class together,,,

sekian terima kasih !!!!

3 comments:

  1. Wow! Nice blog here! Jom view saya juga!=) http://www.aimisyahirah.com/2012/11/urban-street-winter-photoshooting.html

    ReplyDelete
  2. waa ramainyeww . ambek kos ape ni ? follow me pless

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diploma perancangan bandar dan wilayah...huhuhuhu

      Delete